Κεντρική Elite League Η “καυτή” τριάδα της Καρδίτσας

Η “καυτή” τριάδα της Καρδίτσας

psar djorje theos

Μία ανάσα από την αποφυγή των πλέι άουτ και την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία βρίσκεται η Καρδίτσα. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα επικράτησε εκτός έδρας της Καστοριάς με 69-53, στην αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Α2 που επαναλήφθηκε, και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του αγώνα του Ψυχικού με την Καστοριά.

Οι Θεσσαλοί πρέπει πλέον να νικήσουν εκτός έδρας τον υποβιβασμένο Δούκα, προκειμένου να αποφύγουν τα πλέι άουτ. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο που εφάρμοσαν στο κλειστό “Δ. Διαμαντίδης”, εκεί όπου η σκληρή άμυνα και οι Τζόρτζεβιτς, Ψαρόπουλος και Θέος έκαναν τη δουλειά τους.

Οι τρεις άσοι της Καρδίτσας βγήκαν μπροστά, τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα κι έκαναν τη… ζημιά στους “γουναράδες”. Ο Τζόρτζεβιτς πρόσθεσε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και με 19 πόντους κι 8 ριμπάουντ κι αποτέλεσε το πρώτο βιολί της ομάδας του Γιάννη Τζήμα.

Ο Ψαρόπουλος πρόσθεσε 16 πόντους, βοηθώντας την Καρδίτσα να πάρει διψήφια διαφορά στη δεύτερη περίοδο, ενώ ο πολύπειρος Θέος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των Θεσσαλών, κάνοντας double-double με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ, τα 5 εκ των οποίων επιθετικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…