Κεντρική NBA Η clutch φύση κι η εκκωφαντική τάπα του ΛεΜπρόν (vids)
NBA

Η clutch φύση κι η εκκωφαντική τάπα του ΛεΜπρόν (vids)

lebron 6

Ακόμη κι αυτοί που έχουν παρακολουθήσει την πλειοψηφία των 54.120 λεπτών της καριέρας του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο NBA, δεν παύουν να εκπλήσσονται από τα συνεχή μπασκετικά “θαύματα” του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη. Ο απόλυτος “βασιλιάς” του Κλίβελαντ οδήγησε τους Καβς στη νίκη επί των Σέλτικς στο Game 6, με τη σειρά των τελικών της Ανατολής να είναι πλέον ισόπαλη στο 3-3 και με τον “επίλεκτο” να προσφέρει ορισμένα απίθανα highlights.

Οι στιγμές που ξεχώρισαν, φυσικά, ήταν τα αλλεπάλληλα step-back τρίποντα από τα 9 μέτρα, χάρη στα οποία το σκορ διαμορφώθηκε από το 101-94 στο 107-96. Το παιχνίδι “καθάρισε” οριστικά υπέρ της “αρμάδας” του ΛεΜπρόν σε εκείνο το χρονικό σημείο, με τον Τζέισον Τέιτουμ να μαρκάρει όσο καλύτερα μπορεί αλλά να μην μπορεί να ανακόψει την “καταιγίδα”.

Επίσης, το παλιό, καλό chase-down block βγήκε από τη “φαρέτρα” του ΛεΜπρόν, με τον Τζέιμς να καταδιώκει τον Τέρι Ροζίερ και να εξαφανίζει την προσπάθειά του για λέι-απ, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν πρέπει να είναι απροετοίμαστος απέναντί του!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…