Κεντρική Basket League Άρης Η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών και οι… τρεις ομάδες

Η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών και οι… τρεις ομάδες

goulielmos

Είναι από τα πλέον σοβαρά θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του Άρη… Στους “κίτρινους”, ως γνωστόν, υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA και αυτό το “αγκάθι” υπάρχει πρόθεση να “βγει”. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν να βρεθεί η λύση για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών και αυτό το ζήτημα θα “δουλευτεί”. Ως εκ τούτου, θα γίνουν οι σχετικές επαφές με την πλευρά των παικτών για να βρεθεί η χρυσή τομή (αυτό θα εξαρτηθεί από την έκβαση των συζητήσεων). Γενικότερα στον Άρη θέλουν διάφορα θέματα να μπορέσουν να “τρέξουν” όσο πιο σύντομα γίνεται, δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και έχουν ένα “βουνό” εκκρεμοτήτων μπροστά τους αφού θα πρέπει να τακτοποιηθούν ζητήματα… τριών ομάδων.

Της φετινής (2017-18) με το οικονομικό “άνοιγμα” που υπάρχει ελέω Λάσκαρη, αν και η διοίκηση Γουλιέλμου προχώρησε σε πληρωμές, της περσινής ομάδας (2016-17) στην οποία υπάρχουν χρωστούμενα, πάλι λόγω των λανθασμένων χειρισμών του Λάσκαρη ενώ υπάρχει και το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας της νέας σεζόν (2018-19) και του ρόστερ. Μιας και αναφερθήκαμε στο ρόστερ, στη φετινή ομάδα ήταν… ηγέτες οι Μποχωρίδης, Αθηναίου και Τσαϊρέλης, τα θέματά τους δεν είναι εύκολα, αλλά θα γίνει προσπάθεια για να συνεχίσουν στην ομάδα (επίσης και ο Φλιώνης είναι ελεύθερος και προφανώς θα γίνει κίνηση και γι’ αυτόν). Πάντως γενικότερα πραγματοποιείται σημαντική προσπάθεια διοικητικά (από τον Χάρη Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Γουλιέλμο και όλα τα στελέχη της ομάδας) για να ορθοποδήσει ο Άρης και να αποκατασταθεί το όνομα του συλλόγου που έχει “πληγωθεί” λόγω των χρεών που έχουν “μαζευτεί”.

Πέρα από το ότι η νέα διοίκηση έχει την αποστολή να τακτοποιήσει… τρεις ομάδες (την περσινή, την φετινή και αυτή της επόμενης σεζόν), υπάρχουν κι άλλες οικονομικές υποχρεώσεις όπως το άρθρο 99 και τα χρήματα προς το Δημόσιο. Το δεδομένο είναι πως οι άνθρωποι των “κιτρίνων” θα χρειαστούν την στήριξη του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ανέκαθεν είναι κοντά στον Άρη αλλά σε καθεστώς οικονομικής εξυγίανσης της ΚΑΕ, η βοήθειά του θα είναι ακόμη πιο πολύτιμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …