Κεντρική A2 “Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”
A2

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”

Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα (16/5, 19:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα playoffs της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει μόνο νίκη για να μειώσει τη σειρά σε 2-1 και να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο προπονητής του Γηραιού, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, τόνισε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ότι πιστεύει στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Είναι κανόνας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, να πάμε να παίξουμε στην Πάτρα. Πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας συμπαρασταθεί, να μας δώσει δύναμη”.

Για το γεγονός ότι χρειάζονται να κάνουν το 3/3: “Είναι ένας σοβαρός προβληματισμός αλλά παράλληλα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Έχουμε παιδιά με προσωπικότητα, έχουμε βαριά φανέλα. Περισσότερο το βλέπουμε ως κίνητρο παρά ως προβληματισμό. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, είμαστε σε καλή κατάσταση”.

Για τα προβλήματα που προέκυψαν στον Απόλλωνα: “Δεν με αγγίζουν καθόλου, ούτε εμένα ούτε τα παιδιά. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου. Κοιτάζουμε μέσα στο παρκέ τι θα γίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ορφέας Στασινός: Μικρός στο μάτι, μεγάλος… στο παρκέ

Ο Ορφέας Στασινός μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι, λόγω του ότι είναι μικροκαμωμένος (1.…