Κεντρική Basket League Άρης “H αναγέννηση της ομάδας και το τεράστιο κεφάλαιο Γιαννάκης…”

“H αναγέννηση της ομάδας και το τεράστιο κεφάλαιο Γιαννάκης…”

lipiridis

Ο Βασίλης Λυπηρίδης βρέθηκε την Τετάρτη στο Παλέ, στο οποίο έχει “ζήσει” μεγάλες στιγμές με την σπουδαία ομάδα που είχε παλαιότερα ο Άρης. Ο ίδιος μίλησε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, για τον Βαγγέλη Αγγέλου ενώ αναφέρθηκε και στη παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στο ματς απέναντι στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR:

Για την παρουσία του “ξανθού” στο Παλέ: “Δεν ήξερα να σας πω την αλήθεια πως ο Γιάννης είχε να έρθει δύο χρόνια στο γήπεδο. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθε, δεν το περίμενα”.

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο: “Για τους παίκτες έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως η ομάδα δεν κινδυνεύει πλέον. Απελευθερώθηκαν τα παιδιά και έπαιξαν χωρίς άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά απέδωσαν όλοι αρκετά καλό μπάσκετ.Ο Άρης έφτασε εδώ λόγω οικονομικών ξεκάθαρα. Αν είχαμε δύο ξένους παραπάνω όλοι οι υπόλοιποι θα “τραβούσαν” ακόμη περισσότερο. Είναι απλά τα πράγματα”.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Ένας τέτοιος προπονητής είναι πάντα ένα θετικό σοκ για όλους. Συνέπεσε και με την αλλαγή του διοικητικού και πλέον είναι σαν να αναγεννιέται η ομάδα”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Ο Παναγιώτης ήταν πάντα πληθωρικός και μαχητικός. Παρασύρθηκε σε αυτό το κομμάτι και πάλεψε να σώσει τον Άρη. Έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Έτσι είναι ο Παναγιώτης. Φταίνε και οι συγκυρίες. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε κάτι στον Γιαννάκη. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Γίνεται πλέον μία προσπάθεια που είναι αξιοθαύμαστη και το ζητούμενο είναι πως πρέπει να πλαισιωθεί αναλόγως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…