Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας: “Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι”

Γκίκας: “Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι”

gikas promitheas

Ο Νίκος Γκίκας, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην σειρά με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αυτή η επιτυχία του Προμηθέα, πρέπει να έχει και συνέχεια.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Προμηθέα και για όλους μας το ότι θα συμμετάσχουμε στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League. Για τον Προμηθέα είναι η απόλυτη χρονιά. Είναι τεράστιο επίτευγμα μόνο και μόνο το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Λίγοι περίμεναν ότι θα καταφέρναμε αυτήν την πορεία και σίγουρα ακόμη λιγότεροι θα πόνταραν σε εμάς και στο ότι θα τερματίζαμε στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εμείς, όμως, τα καταφέραμε.

Μπροστά μας, πλέον, έχουμε παιχνίδια χωρίς άγχος, με αντίπαλο μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ταλαιπωρούμαστε από αρκετούς τραυματισμούς, όμως όλα τα παιδιά που θα παίξουμε θα προσπαθήσουμε να δείξουμε χαρακτήρα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο βασικός μας στόχος θα είναι να δείξουμε και στην σειρά των ημιτελικών, όπως κάναμε άλλωστε και στους αγώνες μας με το Λαύριο, ότι δεν ήταν τυχαία η μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να δείξουμε ότι αυτό που έγινε φέτος στο Προμηθέα θα έχει και συνέχεια. Αλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει και ο κόουτς Γιατράς: “Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…