Κεντρική Διεθνή Γιασικεβίτσιους: “Έχουμε πιθανότητες να πηγαίνουμε κάθε χρόνο ψηλά στην Euroleague”

Γιασικεβίτσιους: “Έχουμε πιθανότητες να πηγαίνουμε κάθε χρόνο ψηλά στην Euroleague”

saruna

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε σε  τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του και εκθείασε τόσο τον κόσμο που βρέθηκε στο Βελιγράδι όσο και αυτόν που στήριζε την ομάδα μέχρι να φτάσει στο final four. Ακόμη, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ζαλγκίρις στο Final Four αλλά και στο ευοίωνο μέλλον της ομάδας αν παραμείνει το υπάρχον ρόστερ.

Αρχικά, ο Λιθουανός  σχολίασε:

“Το Final Four αποτελείται από δύο παιχνίδια. Στο πρώτο δεν πετύχαμε. Φυσικά ο αντίπαλος ήταν έτοιμος, είχε αναλύσει τέλεια το παιχνίδι. Πάντα προσπαθώ να μην λέω πολλά, δεν νομίζω ότι η εμπειρία θα ήταν τόσο καθοριστικός παράγοντας, αλλά στον ημιτελικό η διαφορά στις δύο ομάδες ήταν εμφανήσς. Κάναμε λάθη που αποφεύγαμε μέσα στην σεζόν αλλά δεν έχω να προσάψω πολλά στους παίκτες μου. Είναι σπουδαίες προσωπικότητες και σκληροί εργάτες.

Οι αγώνες της τρίτης θέσης είναι διαφορετικοί. Εμφανιστήκαμε πραγματικά συμπαγείς και το ματς μας ήταν ένα από τα καλύτερά μας την φετινή χρονιά.”

Ενώ, στην συνέχεια είπε:

“Δεν αμφιβάλλω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες και τα επόμενα χρόνια να προχωρήσουμε στην Εuroleague. Έχουμε έναν καλό κορμό και έχουμε κερδίσει το σεβασμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες της κλάσης του Πάνγκος, αλλά και να συνεχίσουν να παίζουν καλά οι μεγαλύτεροι Λιθουανοί μας παίκτες. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο Final Four, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να είμαστε στην οκτάδα και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…