Κεντρική Elite League Επιτυχημένη επέμβαση για Καμαριώτη (pic)

Επιτυχημένη επέμβαση για Καμαριώτη (pic)

thanos kamariotis karditsa

Ο Θάνος Καμαριώτης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού. Ο 24χρονος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες. Η ομάδα της Καρδίτσας ευχήθηκε στον αθλητή της καλή ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

“Σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης υποβλήθηκε ο Θάνος Καμαριώτης

Σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο Θάνος Καμαριώτης. Ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ταλαιπωρούνταν από το συγκεκριμένο πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα, το οποίο μάλιστα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν δυο χρόνια είχε υποβληθεί σε αντίστοιχη επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό του πόδι. Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να μπει άμεσα το στάδιο της αποθεραπείας. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον καθηγητή ορθοπεδικής της Ιατρικής Σχολής του Παν.Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ ο οποίος μαζί με τον ιατρό της ομάδας μας, ορθοπεδικό κ.Κωνσταντίνο Μπανιό πραγματοποίησαν τη χειρουργική επέμβαση. Ευχόμαστε στον αθλητή μας Θάνο Καμαριώτη, καλή ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα γήπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…