Κεντρική Γ' Εθνική “Δεν έχουμε παράπονο από κανέναν”

“Δεν έχουμε παράπονο από κανέναν”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας ηττήθηκε στην Πρέβεζα από τη Νικόπολη, αλλά ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας τόνισε μετά το ματς ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι όλοι προσπάθησαν για να πάρουν τη νίκη και γι αυτό έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά:

“Φθάσαμε, λοιπόν, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για την άψογη φιλοξενία της και να τη συγχαρούμε για τη δίκαιη νίκη της. Το ίδιο πρέπει να συγχαρούμε τους διαιτητές, Λελούδα και Κοντογιάννη. Από την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και χώρο σε όλα τα παιδιά μας. Χρόνο που δικαιούνταν έπειτα από μια μεγάλη προσπάθεια, και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε και χωρίς τον Κοθρά. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από κανέναν, αφού όλοι προσπάθησαν και με το παραπάνω για τη νίκη”.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών: “Πάμε, τώρα, για το τελευταίο μας παιχνίδι την Κυριακή (20/05) στη Βέροια. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Για αυτό ζητάμε από όλους όσοι είναι δίπλα μας όλα τα τελευταία δύσκολα χρόνια και στάθηκαν δίπλα μας γεμίζοντας το γήπεδο με τον Φαίακα να είναι παρόντες και την Κυριακή (20/05) στην επίσημη στέψη του πρωταθλητή Φιλίππου Βέροιας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…