Κεντρική Elite League Χολαργός: Με Μπελ οδηγό

Χολαργός: Με Μπελ οδηγό

bell

Ο Χολαργός βρίσκεται σαράντα λεπτά μακριά από το να γράψει την πιο “χρυσή” σελίδα της ιστορίας του. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού χρειάζεται μία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την άνοδο στη Basket League και θα έχει την ευκαιρία να την πάρει στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (26/5).

Για να φτάσει, όμως, ο Χολαργός να διεκδικεί την άνοδο κόντρα στους Πατρινούς, χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Εθνικού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Κουφού στη σειρά με τους Πειραιώτες ήταν ο Ρασάντ Μπελ.

Ο πολύπειρος Αμερικανός φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, μετρώντας 26 πόντους κι 7 ριμπάουντ, ενώ ήταν εξαιρετικός και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια (σ.σ. 16 πόντους κι 8 ριμπάουντ στην πρώτη αναμέτρηση και 18 πόντους και 5 ριμπάουντ στη δεύτερη) απέναντι στον Εθνικό.

Ο Ρασάντ Μπελ έχει ακόμα μία αποστολή, να οδηγήσει τον Χολαργό στη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας, η οποία θα τον στείλει στη Basket League της νέας περιόδου παρέα με το Περιστέρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…