Κεντρική Elite League Χολαργός – Απόλλωνας Πάτρας για μία θέση στη Basket League!

Χολαργός – Απόλλωνας Πάτρας για μία θέση στη Basket League!

xolargos holargos apollon patras

Ο Χολαργός κι Απόλλωνας Πάτρας συγκρούονται απόψε (19:00) στο “Αντ. Τρίτσης”, στον πρώτο κι ίσως τελευταίο τελικό των πλέι οφ της Α2. Η σειρά βρίσκεται στο 2-0, μιας κι η ομάδα του Στέργιου Κουφού μετέφερε δύο νίκες κόντρα στους Πατρινούς από την κανονική διάρκεια, με τον νικητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Χολαργός έχει και το πλεονέκτημα έδρας κι έτσι το απόγευμα του Σαββάτου θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο στη Basket League μπροστά στον κόσμο του που αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να νικήσουν τους Πατρινούς για τρίτη σερί φορά τη φετινή σεζόν.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, μιας κι ο Απόλλωνας Πάτρας είναι αποφασισμένος να κάνει την ολική ανατροπή. Οι “μελανόλευκοι” έχουν να ανεβούν, βέβαια, ένα βουνό καθώς θα πρέπει μέσα σε μία εβδομάδα να κερδίσουν τρεις σερί φορές τον Χολαργό (σ.σ. τις δύο από τις τρεις στην έδρα του), προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…