Κεντρική Basket League Άρης “Αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας, δεν το αξίζαμε…”

“Αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας, δεν το αξίζαμε…”

dimitris flionis aris

O Δημήτρης Φλιώνης ξεχώρισε από πλευράς Άρη στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας 12 πόντους απέναντι στον Πανιώνιο. Ο νεαρός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

“Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε τι περιμέναμε και οι δύο ομάδες. Είχε πολύ ένταση με πολλές επαφές και σίγουρα όχι ποιοτικό. Είχαμε τα στοιχεία που απαιτούνται σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν αξίζει σε καμία από τις δύο ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία. Σαν παίκτες και σαν σύνολο δεν αξίζαμε αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας. Δεν αξίζαμε να παλεύουμε για την σωτηρία. Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά”.

Για την καλή εμφάνισή του: “Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Το μπάσκετ γίνεται ξανά ομαδικό παιχνίδι και αυτό που είχαμε πει είναι ότι θα μπούμε να παλέψουμε. Είχα πει ότι το μπάσκετ θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Και οι δύο ομάδες ήταν στην ίδια θέση. Ακόμα και οι τραυματίες μας με αυταπάρνηση έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τηρουμένων των αναλογιών.

Αυτό που είπα στον εαυτό μου, ήταν να μπούμε για να κερδίσουμε. Τίποτα άλλο. Δεν θέλαμε να νιώσουμε ξανά όπως μετά την Κύμη και μετά τον Κόροιβο. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σκληρά αμυντικά και πηγαίναμε από φάση σε φάση”.

Για το τι πανηγύρισε από το θετικό αποτέλεσμα: “Σκεφτόμουν μόνο την νίκη. Δεν πανηγύρισα. Έχουμε πιεστεί πάρα πολύ μέσα στην χρονιά και το είδα και στα μάτια των συμπαικτών μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…