Κεντρική Β' Εθνική Αρχηγού παρόντος στη Β’ Εθνική!

Αρχηγού παρόντος στη Β’ Εθνική!

kothras

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ευθύμη Κοθρά ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας. Ο 36χρονος γκαρντ θα ηγηθεί της ομάδας του Δημήτρη Γκίμα και στη Β’ Εθνική, παραμένοντας στον Φίλιππο για τρίτη σερί σεζόν και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας Ευθύμη Κοθρά για έναν ακόμα χρόνο. Ο 36άχρονος αθλητής θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του) στην πόλη που τόσο αγάπησε και τόσο αγαπήθηκε και θα ηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου της προσπάθειας της ομάδας για μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αρχίζοντας από τον αρχηγό και πιστή στις εξαγγελίες της, η διοικούσα επιτροπή θα προσπαθήσει να διατηρήσει ατόφιο τον φετινό κορμό της ομάδας και εν συνεχεία να προχωρήσει σε περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ. Καλωσορίζουμε τον αρχηγό και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …