Κεντρική A2 Απόλλωνας Πάτρας: “Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε μέχρι το τέρμα”
A2

Απόλλωνας Πάτρας: “Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε μέχρι το τέρμα”

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τα δημοσιεύματα περί αποχής των παικτών. Οι Πατρινοί επιβεβαίωσαν τα προβλήματα που υπάρχουν, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι συνηθισμένοι στα δύσκολα κι ότι θα φτάσουν μέχρι το τέρμα.

Η ανακοίνωση:

“Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι «εναπομείναντες» διοικούντες τον Απόλλωνα ανέφεραν ξεκάθαρα ότι πρωταρχικός τους στόχος ήταν και είναι η οικονομική ανόρθωση του Συλλόγου μας. Δεν είναι όμως ώρα για απόδοση ή μετάθεση ευθυνών.

Μέλημα των διοικούντων είναι να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί έναντι όλων.

Μάθαμε τον τελευταίο χρόνο να κινούμαστε πάνω σε τεντωμένο σχοινί, την ίδια ώρα που κάποιοι μπορεί και να έτριβαν τα χέρια τους από ευχαρίστηση για την δυσμενή οικονομική θέση του Απόλλωνα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι και δίνουμε με επιτυχία την μάχη μας για την ιστορία του Συλλόγου, και θα την κερδίσουμε. Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα

Όλες αυτές οι «εσωτερικές» δυνάμεις που προσπαθούν να εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, και για τους οποίους βρισκόμαστε προ των πυλών, θέλουν να δουν τις προσπάθειές μας να πέφτουν στο κενό. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέρμα, και να εκπληρώσουμε όλες τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε στην Γενική Συνέλευση, για την επίτευξη των στόχων και την απόδοση ευθυνών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ

Η Α2 Εθνική Κατηγορία ξεκίνησε και ήδη το θέαμα από την πρώτη αγωνιστική… περισσεύει…