Κεντρική Γ' Εθνική Αποχώρησε ο Σταϊκόπουλος

Αποχώρησε ο Σταϊκόπουλος

Τα Μελίσσια ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την πρώτη τους σεζόν στην Γ Εθνική με ρεκόρ 15-11. Πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας ήταν ο Στέλιος Σταικόπουλος, ο οποίος όμως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα και ανέφερε τους λόγους στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά :

Στο τέλος μια εξαιρετικής χρονιάς, της πρώτης της ομάδας μας στις εθνικής κατηγορίες και μετά από τρία χρόνια θαυμάσιας συνεργασίας στα οποία χτίστηκε αυτή η ομάδα, οι δρόμοι του ΚΑΟΜ και του κόουτς Στέλιου Σταικόπουλου χωρίζουν. Ο προπονητής ο οποίος με δύο συνεχόμενες ανόδους οδήγησε τα Μελίσσια στην Γ’ Εθνική δήλωσε γι’ αυτή του την απόφαση:

“Μου είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λίγα μόνο λόγια για αυτά που έζησα τα τελευταία 3 χρόνια στα Μελίσσια. Το ίδιο δύσκολο ίσως και περισσότερο ήταν να πάρω την απόφαση να σταματήσω τη συνεργασία με την οικογένειά του ΚΑΟΜ εξαιτίας μιας νέας επαγγελματικής προσπάθειας, έξω από τον χώρο της προπονητικής. Η φιλία μου με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου θα συνεχιστεί και είμαι σίγουρος πως όλοι τους θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να συνεχιστεί ότι καλό χτίστηκε τα 3 αυτά χρόνια
Στο φινάλε αυτού του κύκλου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα και κατάφεραν να ανεχτούν τις ιδιοτροπίες μου. Ιδιαίτερη όμως μνεία θέλω να κάνω σε αυτούς που ξεκινήσαμε μαζί πριν από 3 χρόνια και καταφέραμε να χτίσουμε ιδιαίτερες σχέσεις που σίγουρα είναι πιο σημαντικές από όλα τα πρωταθλήματα και κύπελλα που κατάφερε να κατακτήσει η ομάδα του ΚΑΟΜ”.

Από την πλευρά μας, όλοι στα Μελίσσια, διοίκηση, παίκτες και φίλοι της ομάδας, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον προπονητή και άνθρωπο Στέλιο Σταϊκόπουλο για τα όσα πολύ σημαντικά προσέφερε στην αναμόρφωση της ομάδας, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια και να εκφράσουμε τη σιγουριά ότι αυτή η οικογένεια που φτιάχτηκε αυτά τα τρία χρόνια είναι πλέον και δικιά του, γιατί έτσι το νιώθουμε.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
  • Συνεχίζει στα 42 του (pic)

    Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Γκογκίδη ανακοίνωσαν οι Τιτάνες Παλαμά, με…
  • Ψήλωσε με Λαμπρόπουλο (pic)

    Την απόκτηση του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου ανακοίνωσε ο Γλαύκος. Ο 27χρονος ψηλός θα ενισχύσε…
  • Ανακοίνωσε και Παγώνη (pic)

    Ο Άρης δεν σταματάει να ανακοινώνει παίκτες, με την ομάδα της Θήβας να κάνει δικό της και …
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πλήγμα με Μπολ… (pic)

H ατυχία χτύπησε ξανά τους Λέικερς… Το τελευταίο διάστημα υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα …