Κεντρική Basket League Αγώνες Απίστευτη ανατροπή! Σώθηκε ο Πανιώνιος!

Απίστευτη ανατροπή! Σώθηκε ο Πανιώνιος!

Panionios

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει νίκη μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Έχασε και τους τρεις “τελικούς” με τελευταίο αυτόν με το Ρέθυμνο (90-78) στην Κρήτη, ωστόσο κατάφερε να σωθεί, καθώς ο Κόροιβος δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του τα Τρίκαλα. Στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ο Ιστορικός υπερτερούσε κι έτσι έμεινε στα μεγάλα σαλόνια.

Κόντρα σ’ όλα τα προγνωστικά, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή σώθηκε, με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, ο οποίος ταξίδεψε στην Κρήτη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο να ξεσπά στην κάμερα της ΕΡΤ, βάζοντας τα κλάματα.

Για την ιστορία, ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το διπλό στην έδρα του Ρεθύμνου, ωστόσο λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 38-35, 68-52, 90-78.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): ΝτεΣιλντς 18 (4), Χίκι 9 (2 τρίποτνα, 8 ασίστ), Ντάνιελς 12 (1), Γκούντγουιν 13 (10 ριμπάουντ), Κώττας, Χριστοδούλου 2, Μούντι 20 (3), Στεφανίδης 3, Παναρετάκης, Θεοδωρίδης, Λι, Γιαννόπουλος 5 (1).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλεξανδρής): Μπρέιζελτον 5 (7 ασίστ), Κάμινγκς 27 (1), Δίπλαρος, Σακελλαρίου 1, Κράβιτς 20 (10 ριμπάουντ), Νταλό 14 (2 τρίποντα, 7 ριμπαόυντ, 5 ασίστ), Καρακεχαγιάς, Καμπερίδης3 (1), Κουακουμένσα 2, Τσούπκοβιτς, Σαρικόπουλος 6, Ραλλάτος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…