Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσαν με Γεροφώτη οι Μαχητές

Ανανέωσαν με Γεροφώτη οι Μαχητές

gerofotis machtites

Στον πάγκο των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Γεροφώτης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός θα συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες χρονιές στην ομάδα, ενώ στο πλευρό του θα είναι ο Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Δημήτρη Γεροφώτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γεροφώτης είχε οδηγήσει την ομάδα του Πειραματικού στην άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική ενώ πέρσι ανέλαβε την ομαδα των Πεύκων μετά την ένωση των Μαχητών με το Πειραματικό.

Στο πλευρό του προπονητή μας θα είναι φέτος ο Δημήτρης Παπαβασιλείου. Ο Δημήτρης είναι στο χώρο της προπονητικής από το 2006 και έχει περάσει από όλα τα πόστα. Εχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών σε Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Εθνικές κατηγορίες σε Ανατόλια,ΧΑΝΘ, ΜΑκεδονικό και Αργοναύτη ενώ έχει προπονήσει και ανδρικές ομάδες ως Α’ προπονητής σε Βεργίνα, Μ. Αλέξανδρο και ΧΑΝΘ. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Στο υπόλοιπο team κανονικά θα συνεχίσουν οι γυμναστές Παναγιώτης Βασιλείου και Αριστείδης Ταρπάγκος καθώς και ο φροντιστής Πολύκαρπος Λαζαρίδης και ο υπεύθυνος στατιστικών Ηλίας Κουγιουμτζίδης.

Η Διοίκηση μας έχει συναντήσεις με όλους τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδος για να καταρτιστεί ο κορμός για τη νέα χρονιά ενώ από εβδομάδα θα αρχίσει τα ραντεβού με μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνηθεί με τον Coach Γεροφώτη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…