Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ανακοίνωσε συνεργασία με τον Άρη Σύρου η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε συνεργασία με τον Άρη Σύρου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το μέλλον της και για αυτό προσπαθεί να αυξάνει την συνεργασία της με όλο και περισσότερες ομάδες, που προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για αυτό τον λόγο  στα γραφεία της ΚΑΕ ο προπονητής της ομάδας και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Ντράγκαν Σάκοτα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής και διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Νάκης Μουρατίδης υποδέχτηκαν τους ανθρώπους από την ομάδα του Άρη Σύρου.

Τέλος, οι άνθρωποι της “Ένωσης” έδωσαν σε αυτούς της Σύρου μια φανέλα με τις υπογραφές όλης της ομάδας, αλλά και ένα DVD της ταινίας “1968”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA αποτελεί την κορωνίδα των δραστηριοτήτων της Διοίκησης της ΑΕΚ Β.C.

 Βασική προτεραιότητα παραμένει η ανάπτυξη του «Δικτύου» ΑΕΚ το οποίο εξαπλώνεται πανελλαδικά και με ένταση, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή, που ο οργανισμός μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τίτλους με πανευρωπαϊκή αίγλη, τρόπαια Ανδρών και Τμημάτων Υποδομής, αλλά και διακρίσεις όπως η δημιουργία της ταινίας-έπος «1968», που ξεπέρασε τα σύνορα.

Στο πλαίσιο αυτής της αναπτυξιακής πορείας η «σύζευξη» με τον Άρη Σύρου Β.C., με έμβλημα την «Αρχόντισσα των Κυκλάδων», σε επίπεδο Ακαδημιών. Σήμερα (25/05) στα Γραφεία της «Βασίλισσας» στο Νέο Ηράκλειο, αντιπροσωπεία του Άρη, είχε διεξοδική συζήτηση για το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Ντράγκαν Σάκοτα, ο πρόεδρος της Eρασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής και διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ B.C., Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Νάκης Μουρατίδης. Τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Λευτέρης Λαζαρίνος, στους οποίους παραδόθηκε ως δώρο μια φανέλα του Μάνι Χάρις με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και το DVD και το soundtrack του «1968».

Μεταξύ των δύο πλευρών θα υπογραφεί και επίσημα το «πρωτόκολλο» συνεργασίας, παράλληλα με δράσεις-έκπληξη, το επόμενο διάστημα, και θα κοινοποιηθεί το περιεχόμενο στα ΜΜΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ – Τρεβίζο 77-92 – Συνέχεια στις «χαμηλές» πτήσεις

Ήττα για την ΑΕΚ με 77-92 από την Τρεβίζο με την Ένωση να συνεχίζει τις κακές πτήσεις και …