Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε Χούμπαυλη ο Δούκας!

Ανακοίνωσε Χούμπαυλη ο Δούκας!

Ο Νάσος Χούμπαυλης είναι ο νέος προπονητής του Δούκα, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ομάδα. Ο 44χρονος τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα, καθώς στο παρελθόν ήταν παίκτης του Δούκα.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νάσο Χούμπαυλη. Ο 44χρονος τεχνικός αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με την συμφωνία να ολοκληρώνεται πριν λίγες ώρες και τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια ομάδα όπου έχει συγκεκριμένους στόχους και ξέρει πώς να τους υλοποιήσει. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να αξιοποιήσουμε ταλέντα και παιδιά σε νεαρή ηλικία. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως προπονητής στον Δούκα, μιας και στο παρελθόν έχω διατελέσει και παίκτης.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και ο ΑΣΕ Δούκα το απέδειξε από την πρώτη στιγμή. Με σωστό προγραμματισμό, αρκετή δουλειά και πολλά χαμόγελα θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή…“.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Νάσο στην οικογένεια του ΑΣΕΔ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η Ελευθερούπολη διέσυρε τον Λεύκιππο στη Ξάνθη

Το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό έδωσαν Λεύκιππος και Ελευθερούπολη, η οποία προ ημερών είχε …