Κεντρική Elite League Α2: Τελικοί ανόδου και παραμονής!

Α2: Τελικοί ανόδου και παραμονής!

ethnikos 2

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Α2 διεξάγεται σήμερα (19/5), με τα περισσότερα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Πάτρα, όπου ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή και θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλά κατάσταση, επικρατώντας άνετα των Πατρινών στο πρώτο παιχνίδι στο Ιβανώφειο, ωστόσο στην Περιβόλα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για την πρόκριση. Στον πάγκο των “μελανόλευκων” θα κάτσει κι ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος ενίσχυσε το τεχνικό τιμ τους.

Στο άλλο ζευγάρι των πλέι οφ, ο Εθνικός υποδέχεται τον Χολαργό και θα προσπαθήσει να φέρει τη σειρά στα ίσια (2-2). Οι Πειραιώτες είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους και θα επιδιώξουν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με το σύνολο του Στέργιου Κουφού, το οποίο χρειάζεται μία νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά τη μάχη των πλέι αουτ, Παπάγου κι Αρκαδικός θα φιλοξενήσουν το Μαρούσι και το Ψυχικό, αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και με ήττα θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πλέι οφ

17:00 Απόλλων Πάτρών – Ηρακλής (2-1)
17:00 Εθνικός Πειραιά – Χολαργός (1-2)

Πλέι άουτ

17:00 Παπάγος – Μαρούσι (1-2)
17:00 Αρκαδικός – Ψυχικό (1-2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…