Κεντρική NBA Ζορίστηκαν αλλά τα κατάφεραν οι Γουόριορς! (vid)
NBA

Ζορίστηκαν αλλά τα κατάφεραν οι Γουόριορς! (vid)

javale mcgee durant thompson

Με “όπλο” τα φανταστικά rotations στην άμυνα και την ψυχραιμία στο τελευταίο λεπτό, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιβλήθηκαν πολύ δύσκολα των Σαν Αντόνιο Σπερς με 99-91 και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο με 4-1. Τα “σπιρούνια” έδωσαν μια τρομερή “μάχη” δίχως τον Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο και φρόντισαν να μην παραδοθούν μέχρι τέλους αλλά ένα σερί 6-0 των “dubs στο τελευταίο λεπτό έδωσε οριστικό τέλος στη σεζόν.

https://twitter.com/warriors/status/989027070499082240

Οι Γουόριορς, πλέον, μετρούν 20 νίκες στα τελευταία 22 πλέι-οφ παιχνίδια τους, με τη σειρά εναντίον των Νιου Όρλεανς Πέλικανς να ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα πλέι-οφ του 2015, με τους μετέπειτα πρωταθλητές να “σκουπίζουν” την αρμάδα του Άντονι Ντέιβις.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η “αγία τριάδα” του Γκόλντεν Στέιτ φρόντισε να κάνει τη δουλειά της, με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι πρώτος σκόρερ με 25 πόντους αλλά με μέτρια ποσοστά. Στο τέλος, όμως, λειτούργησε το clutch ένστικτό του, καθώς σκόραρε 4 σερί πόντους και “καθάρισε” την παρτίδα. Ο Κλέι Τόμπσον είχε 24 πόντους με 11/22 σουτ ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν μάζεψε 19 ριμπάουντ, κάνοντας νέο ρεκόρ καριέρας στα πλέι-οφ! Δεν παρέλειψε, βέβαια, να σκοράρει 17 πόντους και να μοιράσει 7 ασίστ.

Από πλευράς Σαν Αντόνιο, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ δεν είχε καμία αντίσταση, σκοράροντας 30 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ ενώ βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Πάτι Μιλς (18 πόντοι με 4/10 τρίποντα).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…