Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζάρας: ΔιψήφιοςΧ3 για… πρώτη φορά

Ζάρας: ΔιψήφιοςΧ3 για… πρώτη φορά

zaras paok

Ο Θοδωρής Ζάρας ήταν ο “ήρωας” του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη, πέτυχε δύο σερί τρίποντα στο τέλος του αγώνα και ήταν αυτός που έδωσε το “διπλό” στον “Δικέφαλο” διαμορφώνοντας το τελικό 65-66. Εκείνο το ματς φαίνεται ότι έδωσε… ώθηση στον Έλληνα παίκτη ο οποίος στα τελευταία τρία ματς του πρωταθλήματος, έχει διψήφιο αριθμό πόντων.

Κόντρα στον Κολοσσό πέτυχε 14 πόντους, απέναντι στον Κόροιβο 12 πόντους και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ έχοντας 12 πόντους βοηθώντας έτσι σημαντικά τον ΠΑΟΚ να πάρει το “διπλό” στο ντέρμπι με την “Ενωση”. Ο Ζάρας είναι σε… καλό φεγγάρι και μάλιστα για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν έχει συμπληρώσει τρία σερί αγώνες πρωταθλήματος όντας “διψήφιος” στους πόντους (πριν γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής στην καλύτερη περίπτωση είχε δύο σερί ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, αυτά κόντρα σε Ρέθυμνο και Κολοσσό, στον πρώτο γύρο της Basket League).

Ο Έλληνας παίκτης έχει δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ, είναι φορμαρισμένος και αν μη τι άλλο δικαιώνει τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” που επέλεξαν να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το ebasket.gr είχε αποκαλύψει το όνομα του Ζάρα για τους “ασπρόμαυρους” οι οποίοι επιθυμούσαν πολύ να τον κάνουν δικό τους, αυτό έγινε το καλοκαίρι και πλέον ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έχει εξελιχθεί σε σημαντικό… γρανάζι της “μηχανής” του ΠΑΟΚ.

Για το “ανέβασμα” της απόδοσής του έχει παίξει ρόλο και ο χρόνος συμμετοχής του ο οποίος έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Κόντρα στον Κολοσσό ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής έπαιξε σχεδόν 19 λεπτά και απέναντι στον Κόροιβο αγωνίστηκε λίγο περισσότερο από 18 λεπτά. Κόντρα στην ΑΕΚ έπαιξε για 28’31”, χρόνος… ρεκόρ για τον Ζάρα όσον αφορά τους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…