Κεντρική Basket League Άρης Θλάση πρώτου βαθμού ο Αθηναίου, “έρχονται” νέες εξετάσεις

Θλάση πρώτου βαθμού ο Αθηναίου, “έρχονται” νέες εξετάσεις

athinaiou filiko

Οπως είχαμε αναφέρει το Σάββατο, ο Γιάννης Αθηναίου κατά την διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού ποδιού και όπως διαπιστώθηκε, υπέστη υποτροπή (θλάση πρώτου βαθμού) στο σημείο που είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ετσι θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Αθηναίου μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ενώ να σημειωθεί πως τόσο αυτός όσο και ο Γκάρι Μπελ (είχε πρόβλημα στο δικέφαλο) παρ΄ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, επιθυμούσαν να αγωνιστούν στο σαββατιάτικο ματς για να βοηθήσουν την ομάδα.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο των “κιτρίνων” που βρέθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, που βρέθηκαν χθες (14/04) στο κλειστό των Τρικάλων και της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα με την oμώνυμη τοπική ομάδα. Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους δίπλα μας στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…