Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Ξανθόπουλος: “Μεγάλη η αγάπη των Ελλήνων για τα 3ΟΝ3”

Ξανθόπουλος: “Μεγάλη η αγάπη των Ελλήνων για τα 3ΟΝ3”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος της ΑΕΚ, προστέθηκε στη λίστα των αστεριών του ελληνικού μπασκετ, που θα βρεθούν στα εφετινά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

‘’Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τα τουρνουά 3ΟΝ3, αφού έχουμε φθάσει στο σημείο να βλέπουμε ουσιαστικά περισσότερο κόσμο στους δρόμους απο ότι στα γήπεδα. Είναι πολυ όμορφες εικόνες και το γεγονός ότι κάθε χρόνο γίνονται σε περισσότερες πόλεις, αυτό δείχνει και την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ. Είμαστε πολυ χαρούμενοι, που και εφέτος θα βρεθούμε ανάμεσα σε χιλιάδες παιδιά και θα παίξουμε μαζί τους. Ευχομαι αυτός ο θεσμός να γίνει ο μακροβιότερος και να αναδείξει τα επόμενα αστέρια του ελληνικού μπασκετ. Άλλωστε, όλοι απο τις αλάνες ξεκινούν”, δήλωσε ο πόιντ γκαρντ της “Ένωσης” Βασίλης Ξανθόπουλος.

Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) – ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ – ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

Ο ΠΣΑΚ ζητά τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων της ΕΟΚ

Η οργάνωση των επαγγελματιών αθλητών εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία επιζητεί τη στήριξ…