Κεντρική Β' Εθνική Tσακίρης: “Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα”

Tσακίρης: “Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα”

dimitris tsakiris panionios panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός, θα έχει μια πολύ δύσκολη έξοδο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό, ο οποίος από την πλευρά του, χρειάζεται την νίκη. Για τον αγώνα αυτόν μίλησε ο Δημήτρης Τσακίρης, των φιλοξενούμενων, λέγοντας ότι πρέπει η ομάδα του να διατηρήσει την καλή της εικόνα.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες μας έχει “βγει” η κούραση που έχει συσσωρευθεί από την υπερπροσπάθεια όλης της χρονιάς, η οποία μάλιστα με τις απουσίες πολλαπλασιαζόταν. Παρ’ όλα αυτά, δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε Πανερυθραϊκός και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής… Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι θα προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτό μας έμαθε ο κόουτς Χουχουλής από την αρχή της σεζόν, αυτό προσπαθούμε ακόμα και τώρα που θεωρούμαστε πετυχημένοι, καθώς έχουμε πετύχει το στόχο μας, και δεν τα παρατάμε ποτέ.

Το ίδιο, λοιπόν, θα επιδιώξουμε και στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος “καίγεται” για νίκη, αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γεγονός που δυσκολεύει το έργο μας. Εμείς, ωστόσο, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και να δείξουμε το εξαιρετικό πρόσωπο, που είχαμε όλη τη χρονιά! Θα είναι κρίμα τώρα στο τέλος να χαλάσουμε την εικόνα μας, έπειτα από όλα αυτά που έχουμε καταφέρει φέτος. Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα από αυτά που έχουμε πετύχει, οπότε κι εμείς απ’ την πλευρά μας δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα στα τελευταία ματς και θα είμαστε συνεπείς, προσπαθώντας να κάνουμε το ιδανικό φινάλε, όπως αξίζει στον Πανερυθραϊκό”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …