Κεντρική Διεθνή Τόμπκινς: “Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Καλάθης”

Τόμπκινς: “Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Καλάθης”

trey thompkins real madrid eb17

Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται σήμερα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο φόργουορντ της “βασίλισσας”, Τρέι Τόμπκινς, μίλησε για τα παιχνίδια της ομάδας του με τους “πράσινους” τονίζοντας ότι θα επιδιώξουν να κάνουν μπρέικ στο “Νίκος Γκάλης”,για τον Νικ Καλάθη αλλά και για την ώθηση που δίνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην ομάδα τους.

Αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ σε video που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς (21:15) είπε τα εξής:

“Προετοιμαζόμαστε για τα ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε σε αυτό το περιβάλλον. Είχαμε ηττηθεί εκεί με δύο πόντους. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί και να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Έχουν μία δυνατή ομάδα και  ένα παθιασμένο κοινό. Έχουν μία από τις πιο δυνατές έδρες στην EuroLeague και είναι δύσκολο να νικήσεις εκεί. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί και να έχουμε προετοιμαστεί για οτιδήποτε.”

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν γρήγορα plays, έχει έναν από τους καλύτερος πόιντ γκαρντ της EuroLeague (σ.σ. τον Νικ Καλάθη) και ψηλούς, δυνατούς και αθλητικούς παίκτες. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ) για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και ευελπιστούμε να τελειώσουμε την δουλειά στη Μαδρίτη.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…