Κεντρική NBA Το απόλυτο top-10 της χρονιάς με τον Γιάννη παρόντα! (vid)
NBA

Το απόλυτο top-10 της χρονιάς με τον Γιάννη παρόντα! (vid)

giannis antetokounmpo tim hardaway

Η εντυπωσιακή φύση που αποτυπώνεται στον τρόπο παιχνιδιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε, φυσικά, να αγνοηθεί από τους The Starters! Το περίφημο crew της ομώνυμης εκπομπής του NBA TV δημιούργησε το απόλυτο top-10 της χρονιάς, με τον “Greek freak” να φιγουράρει στο νο.2 με ένα ζευγάρι εξωπραγματικών φάσεων!

Συγκεκριμένα, στη λίστα περιλαμβάνεται τόσο η άλεϊ-ουπ πάνω από τον “αγαπημένο” του, Άρον Μπέινς, όσο και η φάση που “σόκαρε” το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, καθώς ο Έλληνας σούπερ-σταρ απογειώθηκε πάνω από το κεφάλι του Τιμ Χάρνταγουεϊ Jr.! Τα κατορθώματα του Γιάννη του εξασφάλισαν τη 2η θέση.

Η απόλυτη υπόκλιση, όμως, ανήκει στον “βασιλιά”, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τους ιθύνοντες της εκπομπής να περιλαμβάνουν 6 (!) φάσεις του κορυφαίου παίκτη του πλανήτη στην πρώτη θέση! Σε αυτή την πλειάδα από εκκωφαντικές στιγμές μπορεί να βρει κανείς από buzzer beater και καρφώματα μέχρι no-look πάσες, καθώς και το πιο ευφάνταστο “σπάσιμο” νταμπλ-τιμ που έχουμε δει ποτέ!

Κατά τα άλλα, τα tomahawks κυριαρχούν στη λίστα ενώ αξίζει να γίνει μια αναφορά στο “σπάσιμο” αστραγάλων από τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς και στην τάπα του Χασάν Γουάιτσαϊντ στον νυν σταρ του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς.

Το top-10 της χρονιάς, σύμφωνα με τους Starters

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…