Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Θορθάνο: “Οι παίκτες είναι διαλυμένοι”

Θορθάνο: “Οι παίκτες είναι διαλυμένοι”

pasqual zorzano

Συναισθηματικά διαλυμένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγκο Θορθάνο.

“Νομίζω πως κάναμε το χειρότερό μας πεντάλεπτο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου παίξαμε απαίσια. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Τα καταφέραμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά, το τρίποντο με ένα πόδι του Ντόντσιτς, “σκότωσε” τις πιθανότητές μας”, τόνισε αρχικά ο συνεργάτης του Πασκουάλ και πρόσθεσε:

“Είχαμε ένα πλάνο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το είχαμε σχεδιάσει για το φινάλε του ματς, αλλά όχι για τέτοια διαφορά. Ξέραμε πως αν το ματς ήταν στους 8 πόντους, πάνω – κάτω, μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Είχαμε αυτό το πλάνο στο τραπέζι. Το ματς, όμως, ήταν στους 20 πόντους. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τους παίκτες, που είναι “διαλυμένοι” τώρα, για τον κόσμο μας. Ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Ήθελε να πάει στο Βελιγράδι. Δεν τα καταφέραμε, ζητάμε συγγνώμη”.

Για τη συνολική πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή διοργάνωση: “Δεν ξέρω τι να πω για όλη τη σεζόν, δεν μπορώ να απαντήσω. Για εμένα, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νιώθουμε άσχημα τώρα. Θα δούμε μετά τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω τη σεζόν. Μου είναι πολύ δύσκολο”.

Για το σημείο που οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν τον έλεγχο του αγώνα, υποστήριξε: “Όπως είπα και πριν, στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου… εξαφανιστήκαμε. Δεν ξέρω γιατί έγινε. Ίσως ήταν θέμα μομέντουμ. Το ίδιο είχε πάθει η Ρεάλ στο πρώτο πεντάλεπτο το Game 1. Σε εκείνο το σημείο έπρεπε να μείνουμε μέσα στο ματς και να μην κάνουμε ανόητα λάθη. Δεν έπρεπε να τους δώσουμε εύκολα σουτ. Έχασαν μόνο ένα δίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή. Δεν είχαμε τις απαντήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…