Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα”

“Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα”

pascual 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει τη νίκη. Ο προπονητής των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη και μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

“Θα πρέπει να κερδίσουμε όπως είπαμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν την κανονική διάρκεια.

“Θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός“.

Για τα γκαρντ του: “Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…