Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Θα κάνουμε 3/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία”

“Θα κάνουμε 3/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία”

Ζιάγκος

Σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην Basket League εμφανίστηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Πανιώνιος θα κάνει το 3/3 και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Θέλαμε να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του Ολυμπιακού, τους πόντους δεύτερης ευκαιρίας από τα επιθετικά ριμπάουντ και το επιθετικό τρανζίσιον του, μέσω του περιορισμού των δικών μας λαθών. Στα 2/3 πήγαμε αρκετά καλά. Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν. Σαφώς η απώλεια με τρία φάουλ και μία τεχνική ποινή αδικαιολόγητη στον Μπρέιζελτον έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στην επιθετική μας οργάνωση. Ειδικά η αποβολή του, η οποία επίσης προκαλεί απορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δεν πάμε να διεκπεραιώσουμε κανένα παιχνίδι, αλλά να το διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα 3 τελικούς, όλοι έχουμε κάνει υπερβάσεις, είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να τα καταφέρουμε”.

Για το αν μπορούσαν να πάρουν τη νίκη: “Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ναι, δεδομένου των απουσιών του Ολυμπιακού και του προσανατολισμού του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ήταν δύο κομμάτια που ξέραμε πως θα τους επηρεάσουν. Τα ως τώρα αποτελέσματά μας και πορεία πρωταθλητισμού μας μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση”.

Για το αν θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία: “Θα κάνουμε 3/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…