Κεντρική NBA Τα “όργια” των Χόρφορντ και Ροζίερ στο Game 7! (vids)
NBA

Τα “όργια” των Χόρφορντ και Ροζίερ στο Game 7! (vids)

horford rozier

Οι Μπόστον Σέλτικς έδιναν ένα έντονο αίσθημα ανωτερότητας από την αρχή του Game 7 κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσουν ξεκάθαρα με 112-96 και να συνεχίσουν στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ. Πρωτοστάτες σε αυτή την εξαιρετική εμφάνιση ήταν οι Αλ Χόρφορντ και Τέρι Ροζίερ, με αμφότερους να φθάνουν στο φετινό τους peak αποδοτικότητας στο κατάλληλο timing!

https://twitter.com/celtics/status/990431786789408768

Συγκεκριμένα, ο Χόρφορντ σταμάτησε στους 26 πόντους με 13/17 σουτ ενώ κατέβασε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, αποτελώντας το απόλυτο ορόσημο κάτω από το καλάθι. Όλοι του οι πόντοι επιτεύχθηκαν εντός του ζωγραφιστού με δυναμικές κινήσεις, hustle plays και εξαιρετικά τελειώματα ενώ έκανε δουλειά κι εκτός ρακέτας, βγαίνοντας στο high-post και διευκολύνοντας την κίνηση της μπάλας.

Τα highlights του Χόρφορντ

Από την άλλη, ο Ροζίερ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, σουτάροντας καταπληκτικά (5/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 1/3 βολές)! Οι 30 εκ των 62 πόντων της Βοστόνης στο δεύτερο ημίχρονο προήλθαν από τα δικά του χέρια, είτε μέσω δικών του καλαθιών, είτε μέσω ασίστ, με την εκτελεστική του δεινότητα να φθάνει σε πλήρη ισχύ στην 4η περίοδο.

Τα highlights του Ροζίερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…