Κεντρική NBA Τα highlights του Γιάννη στο “κύκνειο άσμα” του για φέτος (vid)

Τα highlights του Γιάννη στο “κύκνειο άσμα” του για φέτος (vid)

giannis milwaukee 1

Οι Μιλγουόκι Μπακς είπαν το τελευταίο αντίο στη φετινή σεζόν, δίχως να βρουν τις λύσεις στο Game 7, ώστε να υποτάξουν τους Μπόστον Σέλτικς. Οι “κέλτες” προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο και τα “ελάφια” αποχώρησαν από τα πλέι-οφ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχαιρετάει τη χρονιά με έναν σχετικά αταίριαστο τρόπο.

Ειδικότερα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ τελείωσε το ματς, έχοντας 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 41 λεπτά συμμετοχής. Το ποσοστό του στα σουτ εντός πεδιάς δεν ήταν το ιδανικό (7/17), όπως δεν ήταν αρκετός κι ο αριθμός των προσπαθειών που πήρε.

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο υπέπεσε σε 4 λάθη κι αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με τα φάουλ. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου τον είχε ήδη βρει με 3 φάουλ στην “πλάτη” του ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 5, έχοντας ήδη φθάσει στο όριο με 9 λεπτά να απομένουν για τη λήξη του ματς.

Όπως και στα προηγούμενα ματς, ο Γιάννης αγωνίστηκε και στις δύο θέσεις ψηλών αλλά οι διάδρομοι προς το καλάθι ήταν “φρακαρισμένοι”, με τους παίκτες της Βοστόνης να κλείνουν προς τα μέσα και να αναγκάζουν τα “ελάφια” να τους νικήσουν με μακρινά σουτ. Επίσης, το μαρκάρισμα του Σέμι Ογελέγιε ήταν εξαιρετικό, δικαιώνοντας τον κόουτς, Μπραντ Στίβενς για τα εγκωμιαστικά του λόγια πριν από την έναρξη του ματς.

Ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικογενής και να κοιτάζει πιο πολύ προς το καλάθι αλλά η άμυνα της Βοστόνης δεν του το επέτρεψε. Η super-star δυναμική του, βέβαια, ξεδιπλώθηκε σε κάμποσες φάσεις, στις οποίες κινήθηκε χωρίς την μπάλα, ώστε να την υποδεχθεί κάτω από το καλάθι και να σκοράρει αλλά και σε κάποια drives.

Μπορεί το φινάλε της σεζόν να μην ήταν το πλέον ιδεατό αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην ιεραρχία των παικτών, είναι ξεκάθαρα ένας από τους 8-9 καλύτερους στον πλανήτη και το “ταβάνι” του παραμένει απροσδιόριστο!

Τα highlights του Γιάννη (συμπεριλαμβάνονται κι αυτά του Μίντλετον)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…