Κεντρική Ασίστ Shadow Συνάντηση από τα παλιά στην Κομοτηνή

Συνάντηση από τα παλιά στην Κομοτηνή

Α.Ε. Κομοτηνής

Παλιές μνήμες ξύπνησαν στο κλειστό της Κομοτηνής με παλιούς και τωρινούς παίκτες της Α.Ε. Κομοτηνής να συναντιούνται τη Μ. Πέμπτη (05/04).

Παλιοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο ΔΑΚ και οι διοικούντες της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφραζαν την υπερηφάνεια τους για την εξέλιξη των παλιών τους παικτών τόσο ως μπασκετμπολίστες όσο και ως άνθρωποι.

Η ανακοίνωση: “Κάνοντας μια μικρή τροποποίηση στο γνωστό τραγούδι, “στα ίδια μέρη ξαναβρέθηκαν” αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων παίζουν σε άλλες ομάδες όπου σπουδάζουν και συναντήθηκαν -πού αλλού(;)- στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Παιδιά με ήθος, που συνδυάζουν το μπάσκετ με τις σπουδές και είμαστε υπερήφανοι που τους βλέπουμε να προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα. Σειρά ευχόμαστε να πάρουν οι Ανδρέας Καραμανλής, Πάνος Παπαδόπουλος και Νίκος Φωτακάκης, που είναι στην φωτογραφία, αλλά και ο Ανδρέας Κυμπάρης που ανήκει και αυτός στη γενιά αυτή και ρίχνεται φέτος στην μάχη των Πανελλαδικών. Γιατί η ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής βγάζει συνειδητοποιημένους αθλητές, μαθητές και προσωπικότητες..”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…