Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Συγκινητικό αυτό που συμβαίνει”

“Συγκινητικό αυτό που συμβαίνει”

ioannis papapetrou olympiacos zalgiris

Συγκινητική χαρακτήρισε την προσπάθεια που κάνουν οι τραυματισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού για να παίξουν στα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατά την αναχώρηση της ομάδας. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ακόμη ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την εμπειρία, την ποιότητα και τη θέληση για να κάνουν μία μεγάλη νίκη στο Κάουνας.

Αναλυτικά:

Για το know how του Ολυμπιακού και το “πρέπει”: “Έχουμε υπάρξει ξανά σε τέτοιες σειρές και τέτοια πλέι οφ. Και πέρυσι το ζήσαμε αυτό. Περάσαμε τελικά. Έχουμε την εμπειρία, την ποιότητα και τη θέληση για να κάνουμε μια μεγάλη νίκη”.

Για το στοιχείο που θα κρατούσε από τα πρώτα ματς της σειράς: “Τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό ότι τα ελέγξαμε. Είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού τους. Αν μπορούμε να το ελέγξουμε θα έχουμε τύχη”.

Για το γεγονός πως οι συμπαίκτες του αγωνίστηκαν παρά τα προβλήματα τραυματισμών: “Απίστευτο συναίσθημα. Ξέρουμε ποιος πονάει και πού πονάει. Είναι πραγματικά συγκινητικό και σου δίνει ώθηση για να καλύψεις τον συμπαίκτη σου. Τα παιδιά που πονούν και παίζουν με ενέσεις είναι άξια σεβασμού. Αυτά δείχνουν τον χαρακτήρα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …