Κεντρική Basket League Άρης “Σοβαρός επιχειρηματίας ο Γουλιέλμος, να τελειώνει το φετινό βασανιστήριο…”

“Σοβαρός επιχειρηματίας ο Γουλιέλμος, να τελειώνει το φετινό βασανιστήριο…”

zeibekis

Για την γενικότερη κατάσταση του Άρη και για τον Δημήτρη Γουλιέλμο μίλησε ο Νίκος Ζεϊμπέκης. Συγκεκριμένα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

“Όταν είσαι Αρειανός, πρέπει να βοηθάς παντού. Δεν είχαμε πολυτέλειες. Πιάσαμε με τον κ. Παπαγεωργίου, ό,τι μπορούσαμε να δώσουμε, κάποιοι βλέπουν τα αγωνιστικά κάποιοι τα εξωγωνιστικά, λίγο από όλα όλοι μαζί να βοηθήσουμε”.

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Από τη στιγμή που ήρθε σε αυτήν την κατάσταση ο Άρης που δεν το θέλαμε, πρέπει να αγωνιστούμε και να παλέψουμε όσο μπορούμε. Αυτό που κοιτάξαμε όταν ήρθαμε είναι να πάει καλά η ομάδα”.

Για τα προβλήματα που συνάντησαν όταν ανέλαβαν: “Η ομάδα ουσιαστικά μηδενίστηκε δύο φορές και την σώσαμε στο παρά πέντε. Χρέη στους διαιτητές κλπ, τα διαχειριστήκαμε τελευταία στιγμή. Δεν είναι κατακριτέο να ρωτάει κάποιος που βρήκε τα λεφτά ο Γουλιέλμος. Είναι δύσπιστος ο λαός του Άρη, όμως αυτό γίνεται γιατί έχει περάσει πολλά η ομάδα. Ο κ. Γουλιέλμος είναι σοβαρός επιχειρηματίας, θα βγει όταν αναλάβει να κάνει τις δηλώσεις του και να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Έχουμε βάλει την ομάδα και τον προπονητή πάνω από όλα και τα υπόλοιπα τα φροντίζουμε εμείς. Ας τελειώσει το φετινό βασανιστήριο και βλέπουμε μετά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…