Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Σκουρτόπουλος: “Αυτό μας πονάει”

Σκουρτόπουλος: “Αυτό μας πονάει”

thanasis skourtopoulos

Στην έλλειψη ενός αθλητικού ψηλού στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής του ΓΛ Φάρου υποστήριξε ακόμα ότι η ομάδα του δεν είναι τόσο έμπειρη για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε τόσο πολύ πίεση.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε στην συνέντευξη τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και για τον Κόροιβο που ήθελε μία νίκη απεγνωσμένα και για εμάς που θέλουμε μία νίκη ακόμη για να είμαστε μακριά από κάθε σενάριο, δεν είπε κανείς ότι έχει τελειώσει κάτι. Δυστυχώς όμως ή διάθεση η δική μας γι’ αυτό το παιχνίδι δεν ήταν αυτή που έπρεπε, εν αντιθέσει με τον Κόροιβο που μπήκε δυνατά από την αρχή, πίεσε την μπάλα, προσπάθησε να μπλοκάρει το παιχνίδι σε πολλά σημεία και τα κατάφερε, ήταν κυρίαρχος σε όλα τα ατομικά κομμάτια, έδειξε πάθος και διάθεση. Νομίζω ότι αυτό πληρώσαμε, δεν είχαμε καθόλου καλές φάσεις σε όλο το παιχνίδι και όταν καταφέρναμε και βγάζαμε κάποιες καλές φάσεις η μπάλα έφτανε ταλαιπωρημένη στο σουτέρ.

Για εμάς είναι ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός, δεν είμαστε τόσο έμπειροι να για μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια πίεση, περιμένουμε από τα παιδιά καλύτερη λειτουργία. Αυτό που μας πονάει είναι η έλλειψη ενός ψηλού εδώ και καιρό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και πρέπει να βρούμε την λύση κάπου αλλού.

Συνεχίζουμε, ψάχνουμε την νίκη όπως όλος ο κόσμος, δεν απογοητευόμαστε πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μία νίκη εκτός προγράμματος και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα υπόλοιπα σενάρια θα τα δούμε όταν φτάσει η στιγμή. Νομίζουμε ότι έχουμε ένα αβαντάζ ακόμη εξαιτίας της πολύ καλής διαφοράς που είχαμε πάρει με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο. Το καλό είναι να μην φτάσουμε εκεί. Πολύ πιθανό να φτάσει και άλλη ομάδα σε αυτή την διαδικασία. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Ντίνο και στην ομάδα του Κοροίβου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…