Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα”

“Σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα”

xaris giannopoulos rethymno

Το Ρέθυμνο αύριο (11/04, 16.00) θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Basket League. O Χάρης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι αυτό το ματς σημαίνει πολλά και τίποτα, ενώ όπως ανέφερε στόχος τους είναι να διορθώσουν κάποια προβλήματα ενόψει και της αναμέτρησης με την Κύμη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Το αυριανό (11/04) ματς είναι ένα παιχνίδι το οποίο για εμάς ταυτόχρονα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι θα είναι δύσκολο. Από εκεί και πέρα, δεν ξεγράφουμε τίποτα. Καλώς ή κακώς πρώτα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Κύμη. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε πρόβλημα και να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας σαν ομάδα. Βέβαια, το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη είναι κομβικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε το φετινό στόχο μας”.

Ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου, Δημήτρης Μητρόπουλος, από την πλευρά του σημείωσε: “Παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Άγχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχει. Είναι από τα ματς που όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να μπούμε μέσα χωρίς άγχος και να κάνουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες στην Ευρώπη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να του βάλουμε δύσκολα. Σίγουρα, υπάρχει στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Κύμη, με το αυριανό (11/04) ματς να αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ εν όψει Χαλκίδας, καθώς αυτό είναι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδό μας στα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…