Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: ”Θα δούμε αν θα παίξει ο Πρίντεζης. Προβάδισμα η Ζαλγκίρις, αλλά…”

Σφαιρόπουλος: ”Θα δούμε αν θα παίξει ο Πρίντεζης. Προβάδισμα η Ζαλγκίρις, αλλά…”

giannis sfairopoulos aerodromio

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του λίγο πριν την αναχώρηση για το Κάουνας.

Αισιόδοξος φάνηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πως η ομάδα του θα κάνει μια καλή προσπάθεια παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

”Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Πρίντεζης, έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι. Θα δούμε πώς θα είναι στην αυριανή προπόνηση. Στο προηγούμενο ματς πολλά παιδιά έπαιξαν με προβλήματα και κάνοντας ένεση, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν. Θα δούμε αύριο», ανέφερε ο προπονητής των ”ερυθρόλευκων”.

”Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις έχει προβάδισμα έχοντας δύο ματς στην έδρα της, αλλά τώρα έχει εκείνη το ‘πρέπει’. Τέτοια ματς οι δικοί μας παίκτες οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο
”, πρόσθεσε.

Οι Πειραιώτες αναζητούν ισορροπία στις δύο πλευρές του παρκέ. ”Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία με την επίθεση. Γιατί αν δεν παίξεις καλά στην επίθεση δίνεις προϋποθέσεις στον αντίπαλο να τρέξει. Είναι αλληλένδετα αυτά, πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα και να έχουμε υψηλό ρυθμό”.

Τέλος, για τις προσαρμογές που κάνουν οι δύο ομάδες στη διάρκεια της σειράς, είπε: ”Μικρές αλλαγές υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια. Κάποια συστήματα τα αλλάζεις, άλλα τα επαναφέρεις, κάνεις κάποιες προσαρμογές στην άμυνα. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα, όπως και η Ζαλγκίρις. Όμως συνολικά δεν μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα και εύκολα η εικόνα μιας ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…