Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Ήταν καλύτερη η Ζαλγκίρις”

Σφαιρόπουλος: “Ήταν καλύτερη η Ζαλγκίρις”

sfairopoulos

Την ανωτερότητα της Ζαλγκίρις παραδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους Λιθουανούς για την πρόκριση τους, ενώ στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα του.

“Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για την πρόκριση στο Final Four. Έπαιξαν καλύτερα σε όλη την σειρά και άξιζαν να προκριθούν στο Final Four. Ήταν πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, όπου χάσαμε το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο παλεύαμε για εννιά μήνες. Ήταν δύσκολο εδώ σε αυτή την ατμόσφαιρα να παλέψουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα”, τόνισε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

“Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπήρξε ένας λόγος γι’αυτό και δεν είναι δικαιολογία: Είχαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς. Παίξαμε δύο παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν τα πλέο-πφ και δεν είχαμε τους παίκτες που ήταν τραυματίες. Αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαν να είναι μία καλή πρόβα για τα πλέι-οφ, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε επίσης τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοφ και Μπόγρη στο γόνατο. Αυτό αποδιοργάνωσε την χημεία μας και τους ρόλους μας φυσικά δεν ήμασταν σε φόρμα, μετά από όλα αυτά.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου κι ειδικά από αυτούς που ήταν τραυματίες και έπαιξαν με την θέλησή τους και με ενέσεις. Θυσιάστηκαν για την ομάδα. Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι τα πλέι-οφ, πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις τύχη, Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όλο αυτό μας επηρέασε. Είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το πρώτο ματς, αλλά και οι τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να παλέψουμε. Έπαιξαν πολύ καλύτερα και αξίζουν αυτή την πρόκριση. Ήταν καλοί όχι μόνο τώρα αλλά και όλη τη σεζόν. Καλή επιτυχία στην Ζαλγκίρις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …