Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Δεν ήταν λάθος το πλάνο”

Σφαιρόπουλος: “Δεν ήταν λάθος το πλάνο”

sfairopoulos

Η Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για το πλάνο του στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους τραυματισμούς.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα την αντίπαλη άμυνα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμού που χάλασαν την αρμονία και τους ρόλους. Τώρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάμε για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από αυτά χάσαμε χθες. Δεν είχαμε συγκέντρωση και σίγουρα θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι και συγκεντρωμένοι”.

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών: “Σήμερα θα ξεκουραστούν κάποιοι στην προπόνηση ή θα κάνουν πιο χαλαρά. Μέχρι τελευταία στιγμή, δεν θα ξέρουμε κάτι”.

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι στο αμυντικό πλάνο: “Δεν ήταν λάθος το πλάνο. Το πλάνο ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευτεί όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι”.

Για το αν είναι προτιμότερο να παίζει ο Πρίντεζης με τραυματισμό ή κάποιος πιο έτοιμος είπε: “Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Όταν γράφατε όλοι και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς που έπαιξαν όλοι οι τραυματίες με ενέσεις, όλοι ήσασταν υπέρ. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες ή όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…