Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ρεκόρ 6ετίας για τον Πανιώνιο Βίκος Cola

Ρεκόρ 6ετίας για τον Πανιώνιο Βίκος Cola

Panionios

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει την προσπάθεια του να κρατηθεί στη Stoiximan.gr Basket League και αν τα καταφέρει θα το χρωστάει στην έδρα του, αφού εκεί σημείωσε και τις έξι ως τώρα νίκες του, πέντε από τις οποίες ήταν συνεχόμενες από τις 20 Ιανουαρίου.

 

Μετά την ήττα από τον Άρη, νίκησε κατά σειρά το Ρέθυμνο Cretan Kings, τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, τον Κόροιβο, την ΑΕΚ και το Λαύριο Megabolt. Το σερί των πέντε επιτυχιών του στο κλειστό της Αρτάκης μάλιστα αποτελεί ρεκόρ 6ετίας για τους κυανέρυθρους. Το μεγαλύτερο πριν από αυτό που «τρέχει» τώρα, ήταν εκείνο της σεζόν 2012-13. Τότε μέτρησε εννιά διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Από την 1η Δεκεμβρίου 2012 μέχρι τις 6 Απριλίου 2013 είχε νικήσει κατά σειρά τον Πανελευσινιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Ίκαρο, τον ΚΑΟΔ, την Καβάλα, τον Άρη, τον Ηλυσιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα.

 

ΜΙΚΡΑ

 

*Ο Ντέγιαν Κράβις ήταν ο κορυφαίος του Πανιωνίου Βίκος Cola και αυτός που έκρινε το παιχνίδι με μία εύστοχη βολή. Παράλληλα σημείωσε ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan.gr Basket League με τους 25 πόντους του. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι 20 πόντοι που είχε στην 6η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και πέρσι με το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στον Προμηθέα.

 

*Με τις δύο τάπες του, ο Αντουέιν Ουίγκινς έφτασε στην κορυφή της λίστας των μπλοκέρ του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan.gr Basket League τον Τζίτο Κοκ με 20.

 

Παράλληλα ο Αμερικανός με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 100.

 

*Τους 300 πόντους καριέρας στην κατηγορία συμπλήρωσε ο Γιάννης Κουζέλογλου με τους δύο που είχε χθες.

Πηγή:esake

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…