Κεντρική Τρίκαλα Πρόστιμo στα Τρίκαλα BC

Πρόστιμo στα Τρίκαλα BC

Barlos

Με πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τα Τρίκαλα  για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών τους με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.Με αυστηρή επίπληξη την γλίτωσε ο της ΚΑΕ,  Βαγγέλης Φρύδας.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: “56/13-4-2018. Τρίκαλα: 1. Απαλλάσσεται η ΤΡΙΚΑΛA KAEτων πειθαρχικών κατηγοριών των εγκείμενων στην τέλεση των παραπτωμάτων της παράβασης των διατάξεων του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας περί της χρήσης συστήματος «precision time» και της μη καταβολής εξόδων διαιτητών κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»,που διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ).

2. Επιβάλλεται στην ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα οπαδών εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα που εκφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500,00 €).

3. Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Φρύδα, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Α’ διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»,ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00 €).”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Τρίκαλα

Δειτε επισης

Λαύριο – ΑΕΚ 75-90

Κιτρινόμαυρος… οδοστρωτήρας στο Λαύριο Ο Τζάστιν Τίλμαν ήταν «καυτός», Κουζέλογλου, …