Κεντρική NBA “Πρέπει να φύγει από τους Μπακς ο Giannis”
NBA

“Πρέπει να φύγει από τους Μπακς ο Giannis”

kevin durant warriors 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική χρονιά με τους Μιλγουόκι Μπακς και όπως έχει δηλώσει θέλει να μείνει για πάντα στα “ελάφια”. Ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πολλάκις έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη, τόνισε ότι θα πρέπει να κοιτάξει και την καριέρα του και όχι μόνο την ομάδα και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να φύγει από το Μιλγουόκι για να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά:

“Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση, ήθελα κι εγώ τα ίδια πράγματα. Εγώ θα του έλεγα να παίξει για τον εαυτό του. Γιατί αυτός είναι που δουλεύει τόσο πολύ, ξυπνά κάθε πρωί και μένει αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα οι δηλώσεις αφοσίωσης στο Μιλγουόκι ακούγονται ωραία στους φιλάθλους, την πόλη και την ιδιοκτησία, γιατί θέλει να τους ευχαριστήσει και να παίξει καλά γι αυτούς. Το καταλαβαίνω. Όμως η καριέρα είναι δική του, σημασία έχει τι θέλει να πετύχει ο ίδιος και πώς θα νιώσει ο ίδιος καλά.

Δεν θα μείνει στο Μιλγουόκι αν δεν διασκεδάζει το μπάσκετ εκεί. Όταν ήμουν στην Οκλαχόμα είχα σπουδαίους συμπαίκτες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαία διοίκηση, αλλά απασχολούσα το μυαλό μου για το πώς λειτουργεί μια ομάδα σε μια μικρή αγορά και αυτό κρατούσε κάποιες φορές το μυαλό μου μακριά από το πραγματικά σημαντικό, που είναι το μπάσκετ και οι τίτλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…