Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Πασκουάλ: “Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το τρίτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (25/4, 19:45) στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τόνισε τα σημεία εκείνα που μπορούν να δώσουν στους πράσινους την νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη επιστροφή του Γιουλ στην αγωνιστική δράση.

Αρχικά, ο Πασκουάλ λίγο πριν την αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για την Ισπανία είπε τα εξής: “Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, εκτός από μια περίοδο. Ένα κακό δεκάλεπτο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ μπορεί να σε κρατήσει πίσω”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Είμαστε καλά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση, να είμαστε προσηλωμένοι. Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι και τη νίκη. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που φάνηκε σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε να το βρούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Πρέπει να νικήσουμε, αν γίνει αυτό όλοι εσείς θα γράψετε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε, κανείς δεν θα θυμάται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι”.

Τέλος, ο Καταλανός τεχνικός είπε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γιουλ στη δράση τα εξής: “Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Σε αγωνιστικό κομμάτι, θα μας δυσκολέψει σίγουρα την αποστολή μας. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι γι’αυτό το ενδεχόμενο αλλά και έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μας για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…