Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπαπέτρου: “Πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας με την Ζαλγκίρις”

Παπαπέτρου: “Πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας με την Ζαλγκίρις”

papapetrou 1

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για το παιχνίδι με το Λαύριο, αλλά και για το πως πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: 

Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατάφερε να κερδίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Κατά δεύτερον, είμαστε σε μία περίοδο που όλοι προσπαθούν να βρεθούν στο 100% εν όψει Ζαλγκίρις. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε ρυθμό, το κάναμε και πήραμε το παιχνίδι. Όσον αφορά στον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι σημαντικό

 Για τα 14 ριμπάουντ: “Όταν αγωνίζομαι στο 4, είναι σημαντικό να κυνηγάω τα ριμπάουντ. Το έχω στο νου μου και σήμερα μάζεψα αρκετά. Όπου μπαίνω, προσπαθώ να παίξω. Ξέρω ποια είναι τα δυνατά μου στοιχεία και ψάχνω πώς μπορώ να κάνω τη διαφορά και να βοηθήσω την ομάδα μου”
Για την νοοτροπία που έχει σε όλα τα ματς: “Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας. Η νοοτροπία είναι να προετοιμάζεσαι το ίδιο για όλα τα παιχνίδια, όπως συμβαίνει και στους πολέμους. Η προσπάθεια και η προετοιμασία πρέπει να είναι ίδια για όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να χαλαρώνεις”

Για τη σειρά των πλέι οφ με την Ζαλγκίρις: “Είμαστε εκεί που θέλαμε να βρισκόμαστε. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θέλουμε ακόμη τρία με τρεις νίκες για την πρόκριση. Πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας από το πρώτο παιχνίδι”

Για τον Βασίλη Σπανούλη: “Είναι μεγάλος αθλητής, μεγάλος ηγέτης. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είμαστε ευλογημένοι ως συμπαίκτες του και εύχομαι να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …