Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: “Να επιτρέψουν οι διαιτητές στους παίκτες να είναι οι πρωταγωνιστές”

Πανιώνιος: “Να επιτρέψουν οι διαιτητές στους παίκτες να είναι οι πρωταγωνιστές”

Panionios

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολίασε την διαιτησία στο τελευταίο αγώνα των “κυανέρυθρων” με τα Τρίκαλα και καλεί τους να διαιτητές να αφήνουν τους παίκτες να είναι οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών.

Η ανακοίνωση του «Ιστορικού» αναφέρει: 

 Οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις που αφορούν στην διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία, εντός των αγωνιστικών χώρων και εκτός αυτών παραμένει σταθερά, απομακρυσμένη από κάθε παρασκηνιακή ενέργεια.

Προκαλεί, όμως, μεγάλη έκπληξη και απορία, ο καταλογισμός δήθεν διαιτητικής εύνοιας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στον πρόσφατο αγώνα με τα Τρίκαλα και των οποίων την διοίκηση ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία τους.

Απαντάμε με επιχειρήματα:

 1. Οι τρεις διαιτητές (Πηλοίδης, Τσαρούχα, Βαρδάλος) επηρεάστηκαν καταφανέστατα στο δεύτερο ημίχρονο από τις αποδοκιμασίες της εξέδρας που είχαν αρχίσει από το δεύτερο δεκάλεπτο και ανέχτηκαν το σκληρό αμυντικό παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας στην προσπάθεια ανατροπής του σκορ, όπως και συνέβη.

2. Καταλογίσθηκε τεχνική ποινή στον προπονητή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, γιατί είχε πατήσει εντός του αγωνιστικού χώρου για μερικά εκατοστά, δίνοντας τεχνικές οδηγίες στους παίκτες του και χωρίς να επηρεάζει την εξέλιξη της συγκεκριμένης φάσης.

3. Oι 26 ελεύθερες βολές που εκτέλεσαν οι παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, ήταν φυσική κατάληξη της αμυντικής προσπάθειας των αντιπάλων τους που επιχείρησαν με συνεχόμενα φάουλ να σταματήσουν τον χρόνο στα 4 τελευταία λεπτά και να ανατρέψουν το προβάδισμα δέκα πόντων που είχε δημιουργήσει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Εν κατακλείδει, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, παρά τα κρούσματα κακής διαιτησίας που είχε και στον προηγούμενο, εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο, δεν ακολούθησε την τακτική των ανακοινώσεων διαμαρτυρίας και επαναλαμβάνει σ΄ όλους τους τόνους ότι σέβεται το έργο των διαιτητών και τους ζητά να επιτρέψουν στους παίκτες να είναι οι σαφείς πρωταγωνιστές.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…