Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα

lukas lekavicius panathinaikos real madritis

Σήμερα (17/04), ξεκινούν οι “μάχες” των playoffs της Ευρωλίγκα και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Νίκος Γκάλης” (21:15, NS1) συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Οι “πράσινοι” με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη στη σειρά, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα παρατάξει κόντρα στη “Βασίλισσα” όλα του τα “όπλα”. Τα εισιτήρια της πρώτης αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί (και της δεύτερης έχουν εξαντληθεί) και το “Νίκος Γκάλης” αναμένεται να είναι “καυτό” και οι οπαδοί της ομάδας θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες το 1-0.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στην Αθήνα με σημαντικές απουσίες. Ο Σέρχιο Γιουλ κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος και δεν θα δώσει το “παρών” στις πρώτες δύο “μάχες”. Εκτός έμεινε ακόμη ένας περιφερειακός παίκτης της ισπανικής ομάδας και συγκεκριμένα ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει όλη τη σειρά.

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να ξεκινήσει με το δεξί, για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο Final Four. “Σύμμαχος” του είναι και η παράδοση, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να πάρει ποτέ την πρόκριση όταν δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…