Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναγιωτόπουλος: “Θα διορθώσουμε αυτά που ορίζουμε εμείς”

Παναγιωτόπουλος: “Θα διορθώσουμε αυτά που ορίζουμε εμείς”

panagiotopoulos

Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην τρίτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα προσπαθήσει στην τέταρτη να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει τη σειρά στο “Νίκος Γκάλης”. Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, τόνισε μετά το ματς ότι θα διορθώσουν αυτά που ορίζουν αυτοί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΝΟVA:

“Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε λάθη, που έδωσαν αέρα στη Ρεάλ. Τα παιδιά είχαν τρομερή διάθεση να ακολουθήσουν το πλάνο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πρώτοι σε όλες τις μπάλες. Μας μένει, πέραν του αποτελέσματος που μας πικραίνει, ότι συνεχίζουμε, έχουμε ένα παιχνίδι να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε.

Αυτά που ορίζουμε εμείς είναι η συγκέντρωση και κάποια τακτικά κομμάτια. Δεν έγιναν λάθη στο τέλος. Αυτά που ορίζουμε εμείς μπορούμε να τα διορθώσουμε και θα το κάνουμε. Δείξαμε ποιος είναι ο χαρακτήρας της ομάδας, αυτό κρατάμε και με αυτή την εικόνα κινούμαστε. Θέλουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να πάρουμε το παιχνίδι”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο Γιουλ ήταν μια χαρά, έβαλε δύο δύσκολα σουτ. Το ξέραμε, δεν ήταν έκπληξη. Ήμασταν έτοιμοι. Έδωσαν αέρα και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για 40′.

Έχουμε μια τεράστια μάχη ακόμα. Το μάθαμε αυτό. Πρέπει να αντιληφθείς τι έχει γίνει και να κοιτάξεις την επόμενη μέρα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα έχει πίστη στα παιδιά και στην ομάδα. Θα δώσουμε το 1000% για να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Οι παίκτες κάνουν το παιχνίδι. Ο Γιουλ και ο Κάρολ έχουν αυτές τις ικανότητες. Το θέμα είναι πως όταν είμαστε σωστοί τακτικά, παίρνουμε δύναμη. Θα βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε ατομικά. Είναι θέμα προσπάθειας και συγκέντρωσης. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούμε να το κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…