Κεντρική NBA Οριστικά εκτός του υπολοίπου της χρονιάς ο Λέοναρντ
NBA

Οριστικά εκτός του υπολοίπου της χρονιάς ο Λέοναρντ

kawhi leonard spurs

Ο ευσεβής πόθος όλων των φανς του NBA ήταν μια ηρωική επιστροφή του Κουάι Λέοναρντ, προκειμένου να βοηθήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς να παραμείνουν ανταγωνιστικοί εναντίον της υπερδύναμης του Γκόλντεν Στέιτ στα πλέι-οφ. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, εξαφάνισαν κάθε είδους ελπίδα…

Συγκεκριμένα, ο Λέοναρντ αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του στον δεξιό τετρακέφαλο, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Yahoo, Σαμς Σαράνια. Ο “The Klaw” παρουσιάζει πρόοδο τις τελευταίας ημέρες, ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη μαζί με το προσωπικό του ιατρικό team κι έχει επικεντρωθεί στην πλήρη αποκατάστασή του.

Το “σήριαλ”, βέβαια, αφορά στο γεγονός ότι οι γιατροί των Σπερς του έχουν δώσει το “πράσινο φως” για να επιστρέψει στο παρκέ, εν αντιθέσει με τους προσωπικούς του γιατρούς. Οι σχέσεις του με τα “σπιρούνια” είναι φανερά διαταραγμένες, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς, μάλιστα, να απαντά με εμφανή ειρωνεία σχετικά με το πότε θα επιστρέψει ο σούπερ-σταρ στην ενεργό δράση.

Κάντε αυτή την ερώτηση στον Κουάι και το γκρουπ του“.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέοναρντ έχει δώσει το παρών μονάχα σε 9 ματς φέτος, από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου (16.2 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ ανά αγώνα). Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για… προσποίηση τραυματισμού, απόρροια του ρήγματος που έχει επέλθει ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ ο Λέοναρντ ενίσχυσε την άποψη αυτή, καθώς δεν ταξίδεψε καν με την ομάδα στο προχθεσινό, πρώτο ματς των πλέι-οφ εναντίον των Γουόριορς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…