Κεντρική NBA Οριστικά εκτός του πρώτου γύρου ο Κάρι (vid)
NBA

Οριστικά εκτός του πρώτου γύρου ο Κάρι (vid)

steph curry injury

Ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ είχε προειδοποιήσει το κοινό, με την εκτίμησή του να γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι θα μείνει οριστικά εκτός παρκέ κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των πλέι-οφ κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Yahoo, Σαμς Σαράνια.

Στην επίμαχη φάση, ο Κάρι είχε… πληρώσει την “ατσουμπαλιά” του Τζαβέλ ΜακΓκί, ο οποίος προσγειώθηκε με φόρα πάνω στο γόνατο του συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να τον στείλει στα “πιτς”.

 

Ο 30χρονος σούπερ-σταρ βρίσκεται ήδη 3 εβδομάδες εκτός παρκέ, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα του εν λόγω τραυματισμού να κυμαίνεται ανάμεσα στις 3 και τις 6 εβδομάδες. Η ώρα της επανεξέτασης του “λαβωμένου” ποδιού του έχει φθάσει, με τον στόχο να είναι η επιστροφή του εν μέσω του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ.

Στα 51 ματς που έχει δώσει το παρών φέτος, ο Κάρι είναι εξωφρενικά αποδοτικός, έχοντας 26.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ κι 6.1 ασίστ ανά αγώνα, με 49.5% στα σουτ εντός πεδιάς, 42.3% στα τρίποντα και 92.1% στις βολές! Ο ηγέτης των “dubs”, μάλιστα, καταλαμβάνει την κορυφή στην κατηγορία του True Shooting Percentage με 67.5% κι η απουσία του ενδέχεται να παίξει ρόλο στο συναπάντημα με τους Σπερς, με δεδομένη και τη νωθρότητα των Γουόριορς εν απουσία του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…